PIKI SO SE ODPRLA SVETLA OBZORJA ??

Pika, ki je bila zaradi nezdravljenega diabetesa popolnoma slepa, je po operaciji oči pri dr. Zemljiču čudovito hitro okrevala. Rezultat operacije je veliko boljši, kot smo si ga sploh upali pričakovati. Pika se na travniku podi za čebelami in kobilicami, na sprehodu samozavestno prebira pasje časopise ob poti in se nič več plaho ne tišči k vodniku. Tudi hoja po stopnicah ji ne dela več težav – skratka: JUHEEEEEEEEJ. ??

Njena zgodba: POVEZAVA

Iz srca se zahvaljujemo dr. Zemljiču za uspešno operacijo, in pa seveda vsem vam, ki ste nam s pošiljanjem sms sporočil in drugimi oblikami finančne pomoči pomagali pokriti stroške Pikine operacije. ❤️

kako grozno je, ko si na dopustu, pa ne smeš v vodo … pa je izsilila kompromis … nesrečno sedenje v vodi z ogromnim satelitom … pa zelo se je potrebno sam sebi smilit, da je uspeh pri človeških služabnikih zagotovljen ??.

Pikina zgodba: http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1958

PIKA – OKREVA PO OPERACIJI

Pikica je po odstranitvi sive mrene še malo “depresivna”, saj mora nositi ta velik satelit, AMPAK že zaznava svetlobo in če prestaviš postavitev v stanovanju, vidi, se ne zaleti več ?.

Upamo, da se ji vid kmalu povrne v celoti, do takrat pa imamo terapijo s številnimi kapljicami večkrat dnevno, ampak, če bo lahko videla, je to še najmanj, kar lahko naredimo zanjo ❤️.

Hvala vsem, ki ste nam pomagali pri pokritju stroskov operacije. ❤️

Pikina zgodba: http://lajka.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=1958

Operacija ni bila poceni, če je slučajno še kje kakšna dobra duša, nam lahko pomaga s poslanim SMS sporočilom z geslom LAJKA5 na 1919 ali z nakazilom na naš TRR:

Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski,
Cesta v Mestni log 33,
1000 Ljubljana,
IBAN: SI56610000001324494,
BIC: HDELSI22
Referenca: SI00 11072017 (datum nakazila)
Koda: CHAR
Namen: PIKA

Hvala vsem, ki nam pomagate ❤️.

 

Uredi