OREGON IN TEXAS

OREGON IN TEXAS – PONOVNO IŠČETA ČISTO TAPRAVI DOM

Ja, se zgodi – od časa do časa se zlato tako zelo sveti, da pozabimo na tisti slavni rek. ?  Mucka sta na naše veselje dobila skupni dom, informacije so bile pozitivne, dobivali smo slikce s prijaznimi komentarji. Nato sledi klic: mačka smrdita in vzemite ju nazaj, sicer … no, nadaljevanja nočete vedeti. ? Ko pa smo želeli o vzrokih “smrdenja” izvedeti malo več, smo prišli zadevi do dna: mucka sta bila kljub drugačnemu dogovoru in podpisu pogodbe hranjena s hrano slabe kvalitete in imela prebavne motnje, higiena mačjega stranišča pa tudi ni bila ravno brezhibna, kakor smo uspeli ugotoviti. ?

Mucka sta prišla nazaj v začasni dom (nam je takoj odleglo) in zanju ponovno iščemo čisto tapravi dom – ampak tak, kjer imajo razčiščene pojme tako glede ravnanja in odnosa do živali kot tudi do spoštovanja dokumentov, pod katere se podpišejo. In kjer ne menjajo živali pogosteje kot model mobitela. ?

Texas in Oregon sta stara okoli pol leta, crkljiva in socializirana. Testirana (neg.), cepljena, čipirana in kastrirana.


Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com

Uredi