LUNA/ATENA – ponovno išče nov dom

LUNA/ATENA PONOVNO IŠČE NOV DOM – POMAGAMO

Tale psička (malamut mix) ima za seboj žalostno zgodovino podajanja iz rok v roke. Ljudje si omislijo “fensi šmensi polarčka”, ker je to nobl, potem pa ugotovijo, da o teh pasmah nimajo pojma in da se jim pravzaprav s psom generalno ne ljubi ukvarjati. In za Luno se je začelo mučno popotovanje iz rok v roke. Vmes je postala Atena, ampak tudi preimenovanje ji ni prineslo obrata na bolje – ravno obratno. ? Ko je že vse lepo kazalo, pa mora Luna ponovno zapustiti trenutni dom – spet spremenjene okoliščine, saj to mantro že poznate, kajne? ? Tej psički so se “spremenjene okoliščine” že vse prevečkrat dogodile – ne po njeni krivdi, očitno pa je magnet za ljudi, ki živali jemljejo kot potrošni material ali balast, ki se ga prvega takoj znebiš, ko začne iti “navzdol”.

Za Luno/Ateno “pod nujno” (ja, ja, spet ultimat ??) pomagamo iskati vsaj začasni dom in odgovornega začasnega skrbnika, še bolj bi pa bili veseli, če bi se končno javil izkušen skrbnik, ki ve, kaj pomeni imeti malamuta in kaj tak pes zahteva, in bi Luni odprl vrata v čisto tapravi dom – da se njena odisejada že enkrat za vselej konča. Ljubitelji in poznavalci “polarčkov”, na plan – pri Luni imate priložnost svoje veliko kinološko znanje in poznavanje teh pasem demonstrirati tudi v praksi.

Psička je stara 2,5 leti, cepljena, čipirana in sterilizirana. Zanjo iščemo dom in izkušenega skrbnika, ki bo znal popraviti škodo, ki so ji jo ljudje doslej povzročili, hkrati pa ji tudi na pravi način postaviti meje.


Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com ali ZS

Uredi