JACK se predstavi oz. zgodba “saj ni res pa je”

JACK SE PREDSTAVI oz. PONOVNO “SAJ NI RES, PA JE” ZGODBA!

Ko malce lažje dihamo glede njegove prihodnosti, bi se včerajšnji Romeo rad predstavil ☺️ –

Saj veste, kako gre tista zgodba. Imamo nerodovniško psičko in samčka, imeli bomo legla, verjetno več njih, juhej, potem pride do “nesreče” in mladiček se pri starosti nekaj tednov poškoduje. Nekaj časa ga gledamo, stanje se ne “popravi”, ga peljemo k veterinarju in ugotovimo, da je tačka resno poškodovana, mišice so že atrofirane, saj tačke dolgo ni uporabljal. Potem pa smo postavljeni pred tisto večno kalkulacijo “odgovornih vzrediteljev”. Koliko bo stala operacija? Bo cena mladiča pokrila vse stroške? Že tako se ti mladiči težko prodajajo, dajmo ga raje evtanazirat … aja, ne moremo ga zaradi tega, ker je načeloma zdrav, potem pa naj ga vzame, kdor hoče … in tako je se je začela Jackova zgodba pod Lajkinim okriljem …

Celotna zgodba: TUKAJ

Ker je bila moja oskrba zelo intenzivna, me zanima, ali je kje kdo, ki bi pomagal mojim človeškim prijateljem s pokritjem dela mojih stroškov? Vam bom zelo hvaležen: ?❤️?. Vaš Jack ?

 • TRR: Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski,
  Cesta v Mestni log 33,
  1000 Ljubljana,
  IBAN: SI56610000001324494,
  BIC: HDELSI22
  Namen: Jack
 • SMS: z besedilom LAJKA5 na 1919


JACK PO OPERACIJI – 22. 2. 2018

JACK je po precej zahtevni ortopedski operaciji zadnje tačke “bogi, bogi” , pa pri začasni skrbnici izkorišča situacijo za še več crkljanja in razvajanja kot sicer. ?

Če pa ste nam pripravljeni pomagati pri pokrivanju stroškov operacije, ki ni bila poceni, bomo pa tudi zelo veseli:

 • TRR: Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski,
  Cesta v Mestni log 33,
  1000 Ljubljana,
  IBAN: SI56610000001324494,
  BIC: HDELSI22
  Namen: Jack
 • SMS z besedilom LAJKA5 na 1919


JACK –

Komaj 5 mesecev je star, pa ga v petek že čaka zahtevna ortopedska operacija. Poškodovan ima kolk in stegnenico. ?Držanje pesti za dober izid ne bo odveč.

Uredi