ZGODBA PSIČKE DANE

9. JULIJ 2018

Pred meseci smo izvedeli za Danino zgodbo, katero smo objavili tudi na našem zidu. Po burnih razpravah so Danini skrbniki vzpostavili miren dialog s skoraj vsemi vpletenimi in kmalu naj bi prišlo do posvojitve. Kljub temu pa je gospa Dijana Knežević zopet začela s svojimi solo akcijami žaljenja, obtoževanja in manipuliranja, zato so se bili Danini skrbniki primorani odzvati na težke obtožbe in napade. Skrajno nenavadno se nam zdi, da v poplavi pomanjkanja dobrih domov za živali nekdo po vsej sili otežuje posvojitev in to v dom, ki se kljub vsakodnevnim obtožbam in nadlegovanjem, ni preprosto odrekel psici. Marsikdo bi, kajti nimajo vsi želodca za take podlosti (pa tudi, roko na srce, domov, ki bi posvojili tako težko hendikepirano psico, skorajda ni). V nekaj dneh bo objavljena celotna zgodba.

Celotno zgodbo in objave Danine skrbnice si lahko preberete: TUKAJ


Objavljamo zgodbo skrbnice gospe Majde, ki je takoj po operaciji v oskrbo vzela hudo poškodovano psičko Dano in od takrat zanjo skrbi 24 ur na dan. Dobesedno.

Verjetno ste mnogi slišali ali celo spremljali zgodbo te psičke, smo pa prepričani, da ne poznate celotne zgodbe.

Kljub poveličevanju, zahvaljevanju in besedah pohvale s strani društva PPZŽ, kako čudovit dom je našla psička Dana pri gospe Majdi, si je društvo kasneje premislilo in ji ni želelo predati psičke v posvojitev. Domnevno zato, ker ko je enkrat pes v stalnem domu, donatorji niso več tako radodarni. Prav tako se na pozive skrbnice, da se rehabilitacija nadaljuje, niso odzivali. Dokler jih ni poklicala naša članica.

In tu se zgodba začne razpletati, mi pa se sprašujemo o resničnih motivih dotičnega društva.

Jim gre v resnici za dobrobit psa ali morda česa drugega?

Celotno objavo gospe Majde si lahko preberete TUKAJ

Uredi