KAIRA OKREVA PO OPERACIJI

KAIRA – OKREVA PO OPERACIJI ??

Kaira je ena izmed tistih redkih Lajkinih ambasadorjev, ki zaradi svoje osebnosti in karakterja ni primerna za vsak dom, zato bo ostala pod našim okriljem do konca svojih dni.. .. ampak ker nesreča nikoli ne počiva in ker je Kaira kljub svojim 10-im letom na 1000 obratih, si je po štirih letih od poškodbe ene noge, potrgala kolenske vezi še v drugi ??. To se pač zgodi psom, ki svojih dni ne preživijo na kavčih, ampak imajo aktivno pasje življenje ??.

Kairica je operacijo prestala kot velika borka, ima pa zato sedaj all inclusive oskrbo – zajtrk in večerjo v človeski postelji ?, žogice ne letijo po zraku, ima pa dovoljenje, da jih žveči na ležišču. Sonce jo prijazno greje, ima pa seveda restrikcijo gibanja, kar je zanjo največja kazen – ampak saj bo kmalu bolje. Nas pa v kratkem čaka tudi fizioterapija, da se čim prej povrne izgubljena mišična masa ?.

Najlepša hvala dr. Novaku in ekipi, ki je tako lepo poskrbela, da bo Kaira hitro spet na vseh 4ih tačkah ?? . #lajkarjivsvojemdomu#lajkarjisozakon #lajka #operacijakolenskihvezi #okrevanjevpolnemteku#okrevanje #križneveziinstafordinegrejoskupaj #hvaladrnovakinekipa#klinikaloka #kairathestafford #kaira #cruciateligamentrupture #ccldog


KAIRA –

pri približno pol leta starosti je prišla pod naše okrilje. Veterinarsko smo jo popolnoma poštimali in ji iskali dom. Žal (ali pa na njeno srečo) sta se njena posvojitelja odločila, da jo po približno pol leta vrneta nazaj, ker je nista obvladovala, čeprav sta hodila tudi v pasjo šolo (ampak veliko je tudi v nas ljudeh samih) …

… Kaira je bila od vedno posebna psica, takšna, za katero sigurno ni primeren nekdo, ki še ni imel psa. Je zelo energična, požrešna (zato imamo debelejša in še malo bolj debela obdobja ?), pametna (uspešno odpre, poliže pladenj s hrano in zapre pečico nazaj ??), zelo prijazna do ljudi in semi prijazna do psov, popolnoma sovražna do mačk in zelo prijazna do Justine, ki jo je vzljubila v trenutku ?.

Kaira pa ima odkar je pri nas posebno nalogo – PSA DAROVALCA. Je v pasji bazi darovalcev in je s krvjo pomagala reševat že kar lepo število sovrstnikov.

Trenutno sobiva z Etno v hribih, vsake toliko pa dobi pasje obiske iz Ljubljane ?. Kaira je in bo posebna psica, s posebnim poslanstvom in posebnim mestom v Lajki ❤️.

Uredi