KAIRA

KAIRA –

pri približno pol leta starosti je prišla pod naše okrilje. Veterinarsko smo jo popolnoma poštimali in ji iskali dom. Žal (ali pa na njeno srečo) sta se njena posvojitelja odločila, da jo po približno pol leta vrneta nazaj, ker je nista obvladovala, čeprav sta hodila tudi v pasjo šolo (ampak veliko je tudi v nas ljudeh samih) …

… Kaira je bila od vedno posebna psica, takšna, za katero sigurno ni primeren nekdo, ki še ni imel psa. Je zelo energična, požrešna (zato imamo debelejša in še malo bolj debela obdobja 😉), pametna (uspešno odpre, poliže pladenj s hrano in zapre pečico nazaj 😏🙂), zelo prijazna do ljudi in semi prijazna do psov, popolnoma sovražna do mačk in zelo prijazna do Justine, ki jo je vzljubila v trenutku 🙂.

Kaira pa ima odkar je pri nas posebno nalogo – PSA DAROVALCA. Je v pasji bazi darovalcev in je s krvjo pomagala reševat že kar lepo število sovrstnikov.

Trenutno sobiva z Etno v hribih, vsake toliko pa dobi pasje obiske iz Ljubljane 🙂. Kaira je in bo posebna psica, s posebnim poslanstvom in posebnim mestom v Lajki ❤️.

Uredi