HAPPY

HAPPY – IŠČE NOV DOM

Happy bo kmalu star eno leto in je en prav simpatičen kuža. Rad se crklja, je prijazen in igriv, rad ima pasjo družbo. Včasih je pa tudi lump, ampak saj je praktično šele malo večji otrok. ? Več informacij boste interesenti dobili v razgovoru.

Cepljen, čipiran, kastriran.

Kontakt: 041 446 085, mail lajkadrustvo@gmail.com, ZS


15. 2. 2019 – HAPPY MORA NA OPERACIJO

Včeraj je bil Happy kastriran, opravlil je tudi popolno analizo krvi, ultrazvok, kardiološki pregled ter pregled mehkega neba, za katerega se je izkazalo, da ima predolgega, kar ovira pretok zraka preko dihal.

Ker menimo, da smo dolžni vsakemu varovancu omogočiti najbolj optimalno prihodnost, bo čez 1 mesec opravil še z operacijo, pri kateri mu bodo skrajšali mehko nebo. Vzrok njegovih dihalnih težav: BRAHICEFALIČNI SINDROM

Iskrena hvala celotni ekipi na kmz.si – Klinika za male živali – veterina in dr. Erjavec, ki je včeraj prevzela njegovo obravnavo, in iskrena hvala, da so Happyja vključili v svojo raziskovalno skupino o vplivu brahiocefalnega sindroma na razvoj obolenj srca ❤️.


5. 2. 2019 – HAPPY PRI OFTAMOLOGU

Happy je obiskal oftalmologa, ki je ugotovil, da se na predpisano terapijo dobro odziva in se je pigmentacija v obeh očesih zaenkrat stabilizirala. Dal nam je zeleno luč za nadaljevanje veterinarske obravnave, zato ga kmalu čakata kastracija in najverjetneje še operacija predolgega mehkega neba, saj tudi njemu (kot večini brahiocefaličnim pasmam) le to otežuje dihanje ?.


PRIŠEL JE HAPPY –

Niti leto dni ni star, pa je zamenjal že več domov -neodgovornih, nemarnih, brezbrižnih. Podajali so si ga iz rok v roke, ene slabše od drugih ?

Ima težave z vidom, potreboval bo temeljito oftalmološko obravnavo ter veliiiiiko pozornosti in ljubezni. Poskrbeli bomo, da mu nikoli več ne bo ničesar manjkalo. ?

Uredi