KAM GREDO DONACIJE OZ. KOLIKO PSOV JE POMRLO OB OBILICI HRANE?

KAM GREDO DONACIJE OZ. KOLIKO PSOV JE POMRLO OB OBILICI HRANE?

VIDEO JE NAZOREN!

Danes je bil objavljen tale posnetek v živo, ki ga je posnela živalska aktivistka, kateri gre na jok ob vsem, kar odkriva sproti.. Shirani, žejni psi, številne pa so našli mrtve v boksih, polnih iztrebkov. Gre za zasebno “zavetišče” Rainbow shelter v Romuniji (https://yellow.place/en/rainbow-shelter-brasov-romania), sponzorirano večinoma s strani donatorjev Velike Britanije.. Hrane imajo v zaprtih vrečah in konzervah za kar nekaj dni, psi pa shirani, bolni, prezebli ali mrtvi..

Oglejte si njihovo socialno omrežje.. Bi rekli, da je to eno in isto zavetišče, ali slike lahko varajo ??
https://twitter.com/ShelterRainbow?lang=en

Slogan na njihovi strani: “Rainbow Shelter is a SAFE place for street dogs in Romania where they are taken care of by people who show them what LOVE, CARE & AFFECTION means ❤️??”

Tudi to, dragi donatorji, se podpira z vašimi donacijami, ki jih namenjate v tujino, in teh ljudi nihče ne nadzoruje. Donacije so bile, hrane je dovolj, kako se lahko dopusti, da so živali v takem stanju?! Vseh 17 živih psov je prepeljanih v veterinarsko oskrbo, trije se borijo za življenje. Kje so imeli psi več možnosti za preživetje – na ulici ali v tem “zavetišču”? Kam so šle vse donacije?

P. S: Živalim je potrebno pomagati ne glede na to, kje se nahajajo, da se razume, ampak ne na takšen način.

VIDEO SI LAHKO OGLEDATE NA POVEZAVI: TUKAJ

 

 

 

 

Uredi