LAJKINA ROJSTNODNEVNA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO – NOVO MESTO

Sobotni dogodek (v organizaciji Lokalpatriot + Tomik + Lajka) v Novem mestu je uspel nad vsemi pričakovanji, čeprav smo imeli nekaj smole pri izbiri datuma – šole so imele delovno soboto.

Vrata nam je prijazno odprla Galerija Simulaker in že takoj, ko smo se začeli zbirati, je prostor napolnil otroški smeh. Prišle so cele družine, pa mamice z otroki, tudi marsikateri mimoidoči je radovedno vstopil.

Ker slike povedo več kot tisoč besed, ne bomo dolgovezili. Ustvarjali smo in na koncu, kot se za galerijo spodobi, pripravili razstavo, se ob igranju učili, brali s kužki, se sladkali z okusno sočno čokoladno torto in prigrizki, tudi na pasje prijatelje nismo pozabili – so tudi oni svojo torto zmazali hitreje, kot rečeš keks. ? Predvsem pa smo uživali v pozitivnem prijateljskem vzdušju. Zelo je prijalo v teh dneh. ?

Draga Lajkina dolenjska sekcija, kaj bi mi brez vas? ? Iz srca hvala za vse, res ste se izkazale pri organizaciji in brezhibni izvedbi dogodka. Nepogrešljive ste. ❤️

Lepa hvala tudi vsem mamicam in očetom, ki ste pripeljali svoje otroke na naše druženje. Dobili so pozitivne izkušnje z živalmi, izvedeli kaj novega o pravilnem odnosu do živali na najmlajšim primeren način. Veseli smo bili tudi vprašanj, kdaj spet pridemo. ? Zagotovo se v našem jubilejnem letu še srečali v Novem mestu. ?

  

Uredi