AURA

PRIŠLA JE AURA – PROSIMO ZA POMOČ

Aura je 6-mesečna francoska buldoginja, produkt “slavne” in med Slovenci trenutno zelo popularne hrvaške šteparske vzreje. Seveda “čistokrvna brez rodovnika” 🥴😡. Odkar je prišla v nov dom, je imela zdravstvene težave. Hujšala je, namesto da bi se redila, po temeljitem veterinarskem pregledu je bilo ugotovljeno, da je pozitivna na giardio. 🙁 Zdravljenje že poteka.

Ker je vse to za skrbnico preveliko breme, iščemo za Auro nov dom.

Kontakt: 041 446 085, mail: lajkadrustvo@gmail.com, ZS


Naša prošnja za pomoč za Auro, psičko, okuženo z giardio, je naletela na velik odziv – logično, saj je “čistokrvna brez rodovnika”. In spet se je ponovila dobro poznana zgodba: veliko grmenja, malo dežja. Veliko je bilo interesa – ampak šele potem, ko bo zdrava. Naj se z njenimi zdravstvenimi težavami ukvarjamo mi, potem pa ja. Veliko je bilo “modrih misli”, kako z lahkoto rešljiva je ta težava, malo pa pripravljenih brisati krvave kakce, dokler se problem ne reši.

Ampaaaaaaak: kjer je volja, je pot. In našli smo (zaenkrat) začasni dom, kjer so bili pripravljeni sprejeti Auro tako, kot trenutno je, in jo z našo pomočjo pospremiti do ozdravitve, tudi če bo do takrat treba brisati krvave kakce, dajati terapijo in si skrbno umivati roke.

Špela in družina, iz srca hvala, da ste psičko sprejeli v svoj dom in ob tem bili pripravljeni poučiti tudi mladino, kaj je odgovorna skrb za žival tudi takrat, ko ni vse rožnato. ❤️

 

Uredi