JUTRI VSI NA DOBRODELNI DOGODEK – LAJKA V PARADIŽU!

JUTRI VSI NA DOBRODELNI DOGODEK – LAJKA V PARADIŽU!
Dobra glasba, ples, smeh in super družba – zveni znano? Da, tudi letos pripravljamo Lajkin dobrodelni dogodek leta LAJKA V PARADIŽU.
Dogodek se bo zgodil 24. 9. 2020, s pričetkom ob 18. uri v Jazz Club Gajo – Jazz Paradise.
Kot že tradicionalno za vas pripravljamo večer z veliko dobre glasbe, fantastičnimi plesnimi nastopi, za dodatno dozo smeha pa bomo letos dodali tudi nastope stand-up komikov. Seveda nismo pozabili niti na naš tradicionalen srečelov, ki ostaja tak kot prejšnja leta – bogat ter živalim, ljudem in okolju prijazen.
Dobrodelno bodo nastopili:
– Alenka Godec
– Adi Smolar
– Omar Naber
– Špela Cesar
– Andrej Težak – Tešky
– Sara Božič
– plesna skupina Hayal
Vabimo vas, da se nam pridružite in preživite z nami en res prijeten večer.
Vstopnina/dobrodelni prispevek: 5 eur
Več o dogodku na povezavi spodaj:

PRIPRAVA BOGATEGA SREČELOVA!

Jazz Club Gajo – Jazz Paradise četrtek, 24. 9., pričetek ob 18. uri.
Pretekli vikend je pri nas mineval v znamenju polnjenja vreč za srečelov, ki je – kot veste – vedno bogat, pa še vsaka srečka je dobitna. ?
Tudi letos so se donatorji kljub težjim časom izkazali. ❤️??

NASTOPAJOČI:

Ja, program na našem dogodku vsebuje tudi stand-up ?, in sicer bo nastopil legenda slovenske stand-up scene in vzdržljiv športnik

Tešky, ki svoje sposobnosti in talent na obeh področjih pogosto podarja tako za pomoč ljudem kot tudi živalim v stiski. ??

Alenka Godec – Uradna FB stran
se je ponovno prijazno odzvala naši prošnji za nastop – enako kot leta 2012, ko je nastopila na 1. Lajkinem kabaretu. ❤️

se nam je, kot že nekajkrat doslej, tudi letos prijazno odzval na prošnjo za dobrodelni nastop v dobrobit naših varovancev. ❤️ Skupaj z njim vedno vsi pojemo na vsa usta, saj je veliko njegovih skladb že kar ponarodelih. ?


V četrtek bo lep in krasen dan, večer pa sploh, kajne, Omar Naber? ???

Špela Cesar
V dobrobit živali bo na našem dobrodelnem dogodku svoj talent ponovno podarila mlada nadarjena glasbenica Špela Cesar. ??

Sara Božič
Prvič se nam bo predstavila in popestrila večer tudi mlada perspektivna pevka Sara Božič. ?

PLESNA SKUPINA HAYAL
In na koncu najavljamo še nastop naših plesalk, ki so popestrile še vsa naša jesenska druženja do sedaj. ? Vedno paša za oči, vedno graciozne, vedno nasmejane. ?
Plesna skupina HAYAL. ??
Uredi