V ČETRTEK SMO BILI PA ZARES V PARADIŽU – TAKO IN DRUGAČE

V ČETRTEK SMO BILI PA ZARES V PARADIŽU – TAKO IN DRUGAČE
Sedaj že lahko priznamo, da smo se na letošnji jesenski dogodek pripravljali z rahlo negotovostjo, saj trenutno živimo v čudnih časih. Iz dneva v dan nove omejitve, prepovedi in zapovedi… na mnogih področjih nova pravila obnašanja, pri druženjih pa sploh. Glede na trenutne razmere in splošno atmosfero smo pričakovali, da bo večer pač malo ČUDEN (maske, na litre razkužila, socialna razdalja, pleksi zaslon pred nastopajočimi…) – pa se je razvil v ČUDOVITEGA, kajti Lajka se ne da. Skupaj z našimi prijatelji in podporniki, s katerimi nas je prvenstveno združila skrb za živali v stiski, smo ob zvenečih imenih slovenske glasbene in stand-up scene ter mičnih nasmejanih plesalkah, ki so nam zveste že vsa leta, odlične volje preživeli en zelo prijeten in zabaven večer. Proti (prisilnemu) koncu večera smo lahko tudi oznanili: srečelov razprodan.
Ponovno nas je vzel pod streho Jazz Club Gajo – Jazz Paradise – hvala za gostoljubje, prijaznost in povabilo, da pridemo tudi v prihodnje. Iz srca hvala vsem nastopajočim, ki ste poskrbeli, da smo se zabavali od prve do zadnje minute programa: glasbenicam in glasbenikom Alenka Godec – Uradna FB stran, Adi Smolar Uradna (taprava!), Omar Naber, Špeli Cesar, Sari Božič, stand-up komikom Tešky, Mateju Pušniku in Eldarju Omerčiću, ter seveda orientalskim plesalkam iz skupine Hayal, ki že vsa leta, odkar ustvarjamo jesensko dobrodelno druženje, poskrbijo še za pašo za oči.
Iskrena hvala tudi vsem podjetjem in posameznikom, ki ste kljub že prej omenjenim čudnim časom tudi letos podarili prav presenetljivo količino lepih in vrednih daril, ki so risali nasmehe na obraze kupcev srečk.
Hvala našim članicam, ki ste zelo garale, da je bil naš dogodek uspešen – dekleta, saj veste, katere ste – brez te prizadevne ekipce bi dogodek že zdavnaj zamrl.
Predvsem pa prisrčna hvala vsem, ki ste si vzeli čas in nam s svojim obiskom dali vedeti, da spremljate naše delo, nam pri tem pomagate in podpirate našo vizijo. Danes ob smehu obujamo spomine na detajle četrtkovega večera in zelo prijetno nam je pri srcu. Bomo uživali na vso moč – dokler še lahko. 😉
Uredi