SIMBA

SIMBA – IŠČE NOV DOM

Naše delo v zvezi z veterinarskim protokolom je zaključeno: Simba je zdrav, cepljen, čipiran, kastriran. Že drži culico v krempeljcih in čaka, da ga ugleda nekdo, ki mu bo nudil odgovoren in varen dom ter ga bo sprejel kot novega družinskega člana.
Kuža je star okoli 3 leta, manjše rasti (cca 10 kg), prijazen in crkljiv. Zanj iščemo umirjen dom (ni preveč navdušen nad otroškim živ-žavom) in aktivne skrbnike, ki se radi potepajo po naravi. Simba namreč obožuje dolge sprehode. Malo bo treba še dodelati poslušnost, v prvi vrsti mora obvladati odpoklic, pa bo Simba idealen družabnik. ??
☎️ 041 446 085
lajkadrustvo@gmail.com, ZS

16. APRIL 2021 – SIMBA PRI VETERINARJU

Pretekla sreda je bila za Lajkarje dan veterinarskih posegov. ? Enega izmed njih je bil deležen tudi Simba. Glede na njegov trpeče-užaljen izraz boste verjetno uganili, kaj se mu je zgodilo. ?
Naš lepotec bo v kratkem iskal nov dom in takrat bomo o svojih opažanjih o njem in o svojih predstavah, kakšen dom bi bil zanj najbolj primeren, tudi kaj več napisali.


PRIŠEL JE SIMBA –

3-letni kuža se je znašel v zavetišču, pa nam ni jasno, kako ga je nekdo lahko brezvestno zavrgel. ? Simba je nadprijazen in nadcrkljiv kuža, obožuje bližino ljudi, lepo hodi na povodcu, vožnja z avtom mu je všeč.

Ko bo veterinarska obravnava končana, bomo zanj našli tudi nadkrasen dom, ki si ga absolutno zasluži. ❤️

Uredi