?????????? ? ????? ???? – ?????? ??? ?? ??????

?????????? ? ????? ???? – ?????? ??? ?? ??????

‼️NAJ VAM NE BO ODVEČ OPRAVITI POSTOPKA, DA POSTANE VAŠ PODPIS VELJAVEN – GRE ZA NAŠO PRIHODNOST, ŠE BOLJ PA ZA PRIHODNOST NASLEDNJIH GENERACIJ.

NE ODLAŠAJTE: ZADNJI DAN ZBIRANJA PODPISOV JE PONEDELJEK, 24. 5. ‼️

Vodni in obvodni prostori, predvsem ob tekočih površinskih vodah imajo življenjski pomen tudi za varovanje podzemne vode in posledično glavnih virov pitne vode.
Vlada je spremembe zakona o vodah predlagala le po kratki javni obravnavi in skrajšanem postopku. Sporne spremembe so se v zakonu pojavile v medresorskem usklajevanju na predlog Ministrstva za gospodarstvo in to šele po 14-dnevni javni obravnavi. Tako je vlada na pretkan način stroki in nevladnikom poskusila onemogočiti vsakršno posredovanje.

???? ????? ????? ???? ?????
1.) ?????? ?? ??????? ?????: na Upravno enoto se ni potrebno naročati, ob prihodu poveste, da ste prišli podpisat referendum (lahko imate obrazec s sabo – brez podpisa, ker ga morate podpisati pred uradno osebo ali pa vam ga zagotovijo na Upravni enoti). Izpolnite obrazec, podpištete in ga pošljete na naslov: Zavod Raziskovalni inštitut 8. marec, p.p. 1717, 1101 Ljubljana ali osebno oddate na teh prevzemnih točkah: TUKAJ

2.) ?????????: TUKAJ
“Ne zavedamo se pomembnosti vode, vse dokler ni izvir presušen.” Thomas Fuller
#oddajsvojglas #vsizaenegaedenzavse#zascitimosvojovodo #pitnavoda#referendum #referendumopitnivodi

Uredi