VIVA

VIVA – IŠČE NOV DOM
Tritačka Viva je okoli 7 mesecev stara mucka, ki je pod naše okrilje prišla lanskega avgusta, skorajda na smrtni postelji  – “čudovita” mačja svoboda ji je v 2 mesecih življenja prizadejala veliko hudega – bila je shirana, z obsežno mikrosporijo in hudo poškodovano oz. odtrgano tačko.
Najprej smo premagali mikrosporijo, nato pa začeli še z ortopedsko obravnavo pri dr. Novaku. Skupaj smo se odločili, da bo zanjo najboljše, da se tačko v celoti odstrani.
Viva je zrasla v prelepo mačjo mladenko, ki je zaradi vseh slabih izkušenj sprva malce previdna, kmalu pa postane prava crkljivka.
Cepljena, čipirana, testirana (FIV/FeLV neg.) In sterilizirana. Vajena je pasje in mačje družbe.
Kontakt:
041 446 085
A KAKO NAPREDUJE NAŠA VIVA? ?
Napreduje odlično. ? Muca z žalostno preteklostjo in lepo prihodnostjo je pri začasni skrbnici že skoraj popolnoma okrevala, zrastla in postala prava lepotička ? – le še mikrosporijo potolčemo do konca in začnemo z našo standardno veterinarsko obravnavo. ?

PRIŠLA JE VIVA –
Dobra duša je na travniku opazila mačjega mladiča, ki je brez moči ležal na travniku. V dogovoru z nami je muco peljala k veterinarju, kjer je dobila pomoč in ustrezno terapijo. Ima samo pol prednje tačke. O tem, kaj se je muci zgodilo, lahko samo ugibamo. ?
Najprej jo bomo spravili v dobro zdravstveno stanje, po končanem veterinarskem protokolu, ki bo temu sledil, pa ji bomo poiskali nadkrasen dom, saj je za eno mačje življenje pretrpela že čisto preveč. ?
‼️STERILIZIRAJTE/KASTRIRAJTE svoje živali, ki niso namenjene za razplod‼️
Uredi