BOLHICA – NUJNO JI POIŠČIMO DOM!

POIŠČIMO NOV DOM ZA BOLHICO – NUJNO!

Muc Bumbar in psička Bolhica sta izgubila skrbnico. Gospa je umrla in živalci sta ostali sami v stanovanju. Za njune osnovne potrebe je bilo sicer po črki zakona poskrbljeno. Mi seveda ne mislimo tako, psi in mačke so vendar socialna bitja in potrebujejo še kaj več kot hrano in vodo ?, ta dva pa sta samevala v stanovanju dneve in noči.

Ko se je njuna zgodba razširila po socialnih omrežjih, je za Bumbarja takoj nastala čakalna vrsta – kako ne bi, saj je rodovniški maine coon! ? Ker se ni v kratkem času našel nihče, ki bi sprejel pod streho oba, so Bumbarja oddali in Bolhica je ostala v stanovanju čisto sama – ima smolo, ker je čisto navadna mešanka in čakalna vrsta interesentov ni nastala. Pravzaprav ni bilo niti enega do sedaj. ?

Psička je manjše rasti, stara 7 let, cepljena, čipirana, sterilizirana. Zagotovo je bila pri pokojni gospe deležna crkljanja in družbe, sedaj pa biva v stanovanju čisto sama in čaka na tisti en obisk in sprehod dnevno. Ali bi ji sedaj kdo ponudil nekaj prostora na svojem kavču?


Kontakt: 041 446 085 ali mail lajkadrustvo@gmail.com

Uredi