SICER MALO POZNO – AMPAK VSEKAKOR VREDNO BRANJA IN TEMELJITEGA RAZMISLEKA

SICER MALO POZNO – AMPAK VSEKAKOR VREDNO BRANJA IN TEMELJITEGA RAZMISLEKA

Žal smo šele po končani nakupovalni histerični noriji na temo Black Friday na spletni strani Zelena trgovina – NaturNa, slovenska eko ležišča prebrali Sandrino sporočilo v beli svet, ki ga z veseljem delimo z vami, če ga še niste prebrali, saj je brezčasno. Cikel trgovskih prijemov za povzročanje potrošniške mrzlice se ponavlja iz leta v leto in potrošniki vedno znova padamo na istem bananinem olupku …

Sandra, bravo! ?

CITIRAMO:

“Black Friday – odgovor na vprašanja, zakaj pri nas ne bo velikih popustov
Cene izdelkov v naši trgovini so, kot sem se odločila, v skladu z vrednotami ter kvaliteto izdelkov, ki so izdelani tudi znotraj pravične trgovine. Postavim jim realno ceno glede na kakovost izdelka. Vse dokler se repro materiali ne podražijo, nudimo določeno ugodnost ob nakupih naših ležišč in ostalih izdelkov iz naše ponudbe. Ta ugodnost velja za vse naše kupce in vam jih priznamo tudi v času slovenskih praznikov. Na Prešernov dan, Dan upora proti okupatorju, Dan reformacije, Dan državnosti, Gregorjevo ❤️.
In če ob teh lepih praznikih, ki v večini res nekaj pomenijo za Slovenijo, ne moremo ponuditi 50-70% popust (ker so cene postavljene pravično- tudi za vse ljudi, ki sodelujejo v procesu izdelave), jih ne morem in še manj NE želim zniževati ob vsiljenih praznikih drugih držav- Helovin, Thenksgiving, Valentinovo, Bleckfridej…, ki so popolnoma izgubili svoj namen ter so namenjeni izključno povečevanju brezglave potrošniške mrzlice, kopičenju stvari, ki jih v veliki meri ne potrebujemo ter bogatenju tistih, ki jim je pri ponujanju in lansiranju izdelkov na trg mar samo njihov dobiček.
Morda samo v razmislek. Za kolikokrat XX mislite, da v ostalih dnevih leta preplačate te izdelke, ki bodo jutri znižani 50%-75%?
Gre večinoma za izdelke, ki nimajo slabega roka uporabe, niso sezonsko omejeni in niso poškodovani.
Ne glede na to, da imam trgovino v nakupovalnem centru, tovrstnih marketinških akcij ne podpiram. Vsaka trgovina znotraj centra ima namreč možnost, da se sama odloči, koliko bo dala popusta, saj imamo različne ponudbe ter razlike v cenah.
V petek boste pri nas tako kot ostale dneve lahko prejeli lepe, modne, ekološke, zdrave in pravične izdelke, ki jih boste odnesli v lepih vrečah iz ekološkega bombaža, v katero jih bomo postavile z nasmehom, hvaležnostjo, spoštovanjem ter odgovornostjo, da vam bo izdelek dobro služil še vrsto let.
Aha- v petek smo tukaj do polnoči ?.”

Uredi