KDO JO POZNA oz. GLORIA SE PREDSTAVI

15. MAJ 2018 – GLORIA OKREVA PO OPERACIJI

Gloria lepo okreva po operaciji, s katero so ji odstranili ostanke očesnega zrkla, ki je bilo nepopravljivo poškodovano, spet je postala ješča, pa tudi vse bolj živahna je. ? Obenem je bila tudi sterilizirana in kmalu ji bomo lahko potisnili culico v krempeljce. ?


9. MAJ 2018 – GLORIA JE BILA OPERIRANA

Gloria je bila operirana – bila je sterilizirana in odstranili so ji oko oz. tisto tkivo, ki je še ostalo od očesa. Trenutno je kar revica … spet zavrača hrano, tako da jo spet hranimo po brizgi ? saj bo … to je bil njen zadnji šok, ki je bil nujen, zdaj pa samo še na bolje.

Malce držanja pesti in pozitivnih misli ne bo odveč ❤️.

Gloria med čakanjem na operacijo:


9. APRIL 2018

GLORIA – JE ŠE VEDNO MED ŽIVIMI ❤️

Gloria je res borka … gremo malce gor in malce dol s počutjem, prisilno se hranimo in zdravimo še vedno na 2 uri, ampak danes imamo že lepe okrogle bobke ?. Mala zmaga za malo kunčico ??.

Malce mislite nanjo še naprej ❤️. Lahko noč tistim, ki boste noč prespali ?.


KDO JO POZNA oz. GLORIA SE PREDSTAVI –

Nekaj dni nazaj je bila na Ulici Ilke Vaštetove (nad hotelom Belokranjec) v Novem mestu najdena tale odrasla kunčica v katastrofalnem stanju.

Desno oko je bilo popolnoma zaprto in gnojno, po čiščenju in antibiotični terapiji, smo ugotovili, da očesa nejverjetneje ne bo možno rešiti, pri anusu in vagini je bila dlaka popolnoma zavozlana, koža pa vneta, kremplje je imela tako dolge, da so se uvihali v vse smeri, bolhasta in klopasta. Kar pa je najhuje: popolnoma prestrašena je in agresivna do ljudi ?. Zaenkrat zavrača vso njej namenjeno hrano, zato jo na nekaj ur hranimo mi s posebno hrano za glodavce antibiotična in protibolečinska terapija.

Resnično nas zanima, ali jo slučajno kdo pogreša? Je komu ušla ali je to še ena zgodba, saj smo jo spustili v naravo, ko smo se je naveličali? ?


Kontakt: 041 446 085 ali lajkadrustvo@gmail.com

PROSIMO ZA DELITVE, MORDA PA S SKUPNIMI MOČMI PRIDEMO DO NJENIH SKRBNIKOV.

Uredi