SI KDO ŽELI LEPOTNEGA TRETMAJA in POMAGATI ŽIVALIM?

SI KDO ŽELI LEPOTNEGA TRETMAJA in POMAGATI ŽIVALIM?

Bottega Verde Koper, Tilen Pajek in Tina XtremeLashes so združili moči in sestavili zelo simpatično nagradno igro, nastavili dobrodelno košaro za pasje in mačje dobrote ter vam v zameno za to ponudili 50% popust na vaš izbran izdelek.

“Tudi mi radi pomagamo ? Včeraj je bil svetovni dan brezdomnih živali ?? zato smo se z veseljem pridružili iniciativi Tine Vivoda in Tilna Pajek ter zbiramo hrano za kužke in mucke iz društva Lajka ❤️ Vsi, ki boste prinesli k nam v Bottega Verde Koper, v naš košek donacijo v obliki hrane bomo obdarili s kupončkom za 50% popust na vaš izbran izdelek + DARILO. Prav tako boste vsi sodelovali v nagradnem žrebanju za 3 čudovite nagrade:

1. Brezplačno oblikovanje obrvi po tehniki Neyes.
2. 50% POPUST na prvo aplikacijo trepalnic Xtreme lashes by Tina Vivoda.
3. Mini DARILNI SET Črna Vanilija
Pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebanju je donacija hrane za kužke in mucke iz zavetišča in ni nakup izdelkov v BV. Žrebanje bo potekalo v torek 10. aprila. Nagrajence bomo objavili na fb strani Bottega Verde Koper in TinaXtremelashes.”

ISKRENO SE ZAHVALJUJEMO VSEJ EKIPI ZA POMOČ IN PRIJAZNOST. Velika hvala pa tudi vsem VAM, ki nam boste v dobrodelni košari pustili kakšno dobroto ❤️.

Uredi