NAMENITE NAM DEL DOHODNINE IN NAM POMAGAJTE

NAMENITE NAM DEL DOHODNINE IN NAM POMAGAJTE PRI OSKRBI NAŠIH VAROVANCEV –
(Kdor nam je že podaril 0,5 %, tega NI POTREBNO obnavljati, saj velja do preklica.)

Ste že komu namenili donacijo 0,5 % od dohodnine? Kaj ko bi za srečnega dobitnika vašega “nula pet” izbrali društvo Lajka? 🧐

Del dohodnine, ki ga namenite v dobrodelne namene, v nobenem primeru ne vpliva na višino preplačane dohodnine, ki vam jo država vrne. Če svoje pravice do donacije v dobrodelne namene ne izkoristite, to pomeni le, da jo država spravi v svoj žep – pobere jo državni proračun.

Zato vas prosimo, da izpolnite izjavo http://lajka.org/images/lajka_dohodnina.pdf#view=Fit, lahko jo pošljete na naš naslov: Društvo Lajka, Cesta v Mestni log 33, 1000 Ljubljana in jo bomo mi posredovali davčnemu uradu, ali jo izpolnite sami preko e-davkov (naša davčna številka je 33611386), ali po pošti posredujete pristojnemu davčnemu uradu.

Formular lahko natisnete tudi z naše spletne strani: http://lajka.org/nova/

Društvo Lajka ima status društva, ki deluje na področju zaščite živali v javnem interesu. Vsi zavezanci za dohodnino lahko do 31. decembra 2019 oddate zahtevo za namenitev dela dohodnine našemu društvu. Tistim, ki ste to že storili v preteklih letih, tega ni treba. Poprosite za izpolnitev in pošiljanje izjave tudi vaše družinske člane, prijatelje in znance, če verjamete v našo vizijo in delo.

Brez vaše pomoči ne bi zmogli. Hvala, ker vam je mar.

Uredi