PAK

PAK IN PRIJATELJA – TRIO ADIJO

Pak je pred kratkim praznoval 15. rojstni dan in smo mu uradno podelili naziv Lajkin ambasador – v prevodu “zihr-bom-Lajkar-do- smrti-nobenega-pametnega-klica-ni-zame”. ? Vsi bi imeli pudle, ampak mlade, zdrave, brez vedenjskih problemov, pa po možnosti za drobiž. ?
Pak je pri nas že krepko več kot eno leto. V tem času se je poredil, dlaka je spet svilnata in negovana, porihtali smo zobke, ki so bili v katastrofalnem stanju, s kastracijo je izginil tudi tumor na anusu… Sedaj je Paki za svoja leta izjemno zdrav kuža. Malo že slabše vidi in sliši – še posebej kadar noče slišati. ? Včasih je malo godrnjav in tečen, ampak seniorjem se to zlahka oprosti. ?
Sandra mu je pa tako ali tako obljubila “skupaj v dobrem in slabem, dokler naju smrt ne loči” – saj drugega nam niti ne preostane, kajne, Paki? ???


PRIŠEL JE PAK –
http://zavetisce-ljubljana.si/pudelj28102019/default.aspx?fbclid=IwAR2_iqpuPVf6CPEASQH6aZHWlryhxxjckn9Wiy3fB5b2SMsRAz2kpH1RST8

13-letni Pak je nujno potreboval nov dom, njegov skrbnik je vsepovsod prosil za pomoč za kužka, za katerega sam zaradi dolgotrajne dnevne odsotnosti od doma ni mogel več kvalitetno skrbeti. Ko smo izvedeli njuno zgodbo, se je naša članica odločila, da bo Paka vzela na začasno bivanje, dokler ne najdemo čisto tapravega doma.

Pak mora najprej na temeljito veterinarsko obravnavo, saj bo potrebna najmanj temeljita sanacija zobovja, upamo pa, da se ne bo pokazalo še kaj nepričakovanega.

Uredi