BAILEY

ŠE ENA UBOGA DUŠA oz. BAILEY SE PREDSTAVI ?? –
Bailey je cca. 5–6 mesecev star pasji mladiček s cca. 6 kilogramčki, ki je k nam prišel pred skoraj tremi tedni s tako hudimi bolečinami v zadnjem delu, da se je komaj dvignil na noge.
Po temeljitem pregledu smo ugotovili, da se mu je moralo pripetiti nekaj resnično strašnega – zlomljeni stegnenica in golenica (zadnja desna tačka), večkratni zlomi medenice, megacolon (na srečo nevrološki, ki je danes že preteklost), bil pa je v takem šoku, da nas par dni tudi pogledal ni. Pustili smo mu čas in dajali primerno terapijo … danes smo se ponovno pokazali dr. Novaku in z veseljem smo ugotovili, da se njegovo zdravstveno stanje izboljšuje in bo kmalu pripravljen na nadaljno veterinarsko obravnavo.
Bailey se grozno boji vozečih avtomobilov (možno, da ima z njimi slabe izkušnje), ima tudi problem s spoznavanjem novih ljudi, ki mu do sedaj več kot očitno niso pomenili pozitive, a to je sedaj že za njim in napreduje s svetlobno hitrostjo ??. V začasnem domu mu delata družbo ? Max in ? Rys s katerima se odlično razume. Zaenkrat se terierski karakter še ni pokazal, Bailey je namreč nežna pasja dušica, ki komaj čaka, da se stisne k človeku, ki mu zaupa.
❤️ Čaka ga kar nekaj veterinarske obravnave, zato NUJNO potrebujemo vašo pomoč ?. V kolikor nam lahko pomagate s plačilom stroškov, bomo zelo veseli:
Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski
Cesta v Mestni log 33
1000 Ljubljana
IBAN: SI56610000001324494
BIC: HDELSI22
Referenca je lahko npr.: SI00 + Datum (primer SI00 17122020)
ali pošljete sms s ključno besedo
LAJKA5 na 1919
Vsake pomoči bomo več kot veseli. ❤️

 

Uredi