MALI DUDARČEK

12. junij 2021: KUKU, 5 TEDNOV JE TU 🥳

danes imam 5 tednov … v preteklem tednu sem izkusil toliko novih stvari …

  • začnjajo me zanimati igrače, s katerimi se znam tudi sam poigrati
  • spoznal sem, da obstaja za jest tudi kaj drugega kot samo mleko 💪 (ampak me morajo moji podložniki hraniti ročno, seveda – dobro jih navijam okoli krempeljca 😉)
  • predstavili so mi čisto moj Wc, napolnjen je z nekimi koruznimi kroglicami, ker pravijo, da baje, da to ni za jest pa so mi raje tega za mladičke varnega nasuli. Pravijo, da kar lepo hodim vanj.
  • ker pa se izpopolnjujem tudi v plezanju, sem dobil tudi čisto pravi praskalnik.. tak za velike mačkone, v kakršnega bom tudi sam zrasel 💪Skratka, druščina, ni mi dolgčas.. moja pasja varuška je še vedno z mano, pridno počisti za mano vso hrano, ki je jaz še “ne znam” sam pojest 😜. Luštno je tule na svetu, ni kaj 🥰.

 


25. maj 2021:

Dobro jutro 🐱. Mene še vedno budijo na vsake 3 ure, zato jutra zame niso nič posebnega, sem pa že v tej starosti, ko nočem zaspati takoj nazaj, zato hitro vklopim svoj traktorček in povem vam, da se z mano crkljajo tudi ob 3 zjutraj.
Sem v starosti, ko sem še vedno na majavih nogah, ampak slišim pa že in se tudi zbudim, ko zaslišim svojo “mamo” na dveh tačkah.
Ps: tudi glede imena se zmišljujejo. Upam, da ga bom počasi dobil, da ne bom več micek macek 🙈😂. Vam povem, če ne bi bila tule tako dobra papica, bi že zdavnaj spakiral 👜.

22. maj 2021:

Dobro jutro 😊. Danes praznujem – star sem 14 dni 🥰. Z odprtimi očki raziskujem svet na svojih majavih nogicah, ne pridem sicer daleč, je pa povsod zelo mehko in se pač “počim dol” in zaspim kjerkoli že pač 😇.


15. maj 2021: ŠE EN MALI DUDARČEK 😢 –

Žal tudi letos ni nič drugače kot lani, zato smo tudi letos prevzeli tega malčka.
O njegovi zgodbi ne bomo, to, da je bil najden skoraj brez vitalnih znakov ob 2 žal že mrtvih sorojencih tudi ne bomo.. bomo pa govorili o malemu borcu:
– danes sem star 7 dni
– pri Lajki me imajo že 6 dni ❤️
– prišel sem z zaprtimi očki in ušeski, popkovino in tehtal sem 102 grama
– prvič sem zapredel 12. 5. ob 23.52, danes predem kot traktorček vsakič, ko me zbudijo za hranjenje 🥰
– končno sem razvil sesalni refleks in 2 dni že lepo papam 🍼
STERILIZIRAJTE in KASTRIRAJTE SVOJE ŽIVALI! 40 eur za celo življenje in rešena številna življenja!

Uredi