MALI DUDARČEK

12. junij 2021: KUKU, 5 TEDNOV JE TU ?

danes imam 5 tednov … v preteklem tednu sem izkusil toliko novih stvari …

  • začnjajo me zanimati igrače, s katerimi se znam tudi sam poigrati
  • spoznal sem, da obstaja za jest tudi kaj drugega kot samo mleko ? (ampak me morajo moji podložniki hraniti ročno, seveda – dobro jih navijam okoli krempeljca ?)
  • predstavili so mi čisto moj Wc, napolnjen je z nekimi koruznimi kroglicami, ker pravijo, da baje, da to ni za jest pa so mi raje tega za mladičke varnega nasuli. Pravijo, da kar lepo hodim vanj.
  • ker pa se izpopolnjujem tudi v plezanju, sem dobil tudi čisto pravi praskalnik.. tak za velike mačkone, v kakršnega bom tudi sam zrasel ?Skratka, druščina, ni mi dolgčas.. moja pasja varuška je še vedno z mano, pridno počisti za mano vso hrano, ki je jaz še “ne znam” sam pojest ?. Luštno je tule na svetu, ni kaj ?.

 


25. maj 2021:

Dobro jutro ?. Mene še vedno budijo na vsake 3 ure, zato jutra zame niso nič posebnega, sem pa že v tej starosti, ko nočem zaspati takoj nazaj, zato hitro vklopim svoj traktorček in povem vam, da se z mano crkljajo tudi ob 3 zjutraj.
Sem v starosti, ko sem še vedno na majavih nogah, ampak slišim pa že in se tudi zbudim, ko zaslišim svojo “mamo” na dveh tačkah.
Ps: tudi glede imena se zmišljujejo. Upam, da ga bom počasi dobil, da ne bom več micek macek ??. Vam povem, če ne bi bila tule tako dobra papica, bi že zdavnaj spakiral ?.

22. maj 2021:

Dobro jutro ?. Danes praznujem – star sem 14 dni ?. Z odprtimi očki raziskujem svet na svojih majavih nogicah, ne pridem sicer daleč, je pa povsod zelo mehko in se pač “počim dol” in zaspim kjerkoli že pač ?.


15. maj 2021: ŠE EN MALI DUDARČEK ? –

Žal tudi letos ni nič drugače kot lani, zato smo tudi letos prevzeli tega malčka.
O njegovi zgodbi ne bomo, to, da je bil najden skoraj brez vitalnih znakov ob 2 žal že mrtvih sorojencih tudi ne bomo.. bomo pa govorili o malemu borcu:
– danes sem star 7 dni
– pri Lajki me imajo že 6 dni ❤️
– prišel sem z zaprtimi očki in ušeski, popkovino in tehtal sem 102 grama
– prvič sem zapredel 12. 5. ob 23.52, danes predem kot traktorček vsakič, ko me zbudijo za hranjenje ?
– končno sem razvil sesalni refleks in 2 dni že lepo papam ?
STERILIZIRAJTE in KASTRIRAJTE SVOJE ŽIVALI! 40 eur za celo življenje in rešena številna življenja!

Uredi