YODA

YODA – IŠČE NOV DOM
Yoda je bil na pregledu pri dr. Novaku. Z velikim veseljem sporočamo, da ni potrebe po ortopedskem posegu, zato se lahko začnemo takoj ozirati po novem domu zanj.
Po oceni je kuža star med 3 in 4 leta, srednje rasti (cca 10 kg). Ob prihodu v Zavetišče Turk je bil skoraj brez dlake (demodex), ampak to je že zdavnaj sanirano in dlaka postaja vse boljša in boljša.
Zanj iščemo odgovoren dom in skrbnike, ki mu bodo omogočili dolge sprehode in ga veliko crkljali – kuža je res en cukrček in obožuje človeško bližino.
Cepljen, čipiran, kastriran.
☎️ 041 446 085

PRIŠEL JE YODA –

V nekem naselju na Dolenjskem ? ga je skupaj z njegovimi sotrpini odvzela inšpekcija in pristali so v zavetišču. Yoda je bil zaradi garij na več mestih brez dlake, shujšan in ubog. Sedaj je že v boljši kondiciji, pravi samozavesten junak, socializiran, poskrbeti moramo le še za izboljšanje njegove zunanje podobe. ? Ob dobri prehrani in kopici vitaminov, probiotikov in sredstev za nego kože in dlake bo v kratkem postal lepotec in bomo zanj iskali en prekrasen dom. Po oceni je star 3 – 4 leta, cca 10 kg.

Cepljen, čipiran, kastriran.

Kontakt:
☎️ 041 446 085
? lajkadrustvo@gmail.com, ZS

Uredi