MAČJA SVOBODA JE ČUDOVITA oz. ŽIVLJENJE MAČJE MLADIČKE, KI JE ZA VEDNO OBSOJENA NA SLEPOTO

MAČJA SVOBODA JE ČUDOVITA oz. ŽIVLJENJE MAČJE MLADIČKE, KI JE ZA VEDNO OBSOJENA NA SLEPOTO –
…..ker se na nas še vedno zdirajo ljudje, ki ne gledajo že 10+ let ubogih mačjih duš, ki če imajo “srečo”, so “samo” zapuščene, če pa je nimajo (kot tale revica na sliki), pa t.i. mačja svoboda terja na njihovih telescih trajne posledice = invalidnosti..
.. tale črna kepica je ena tistih, ki je imela srečo, da je nanjo naletela dobra duša, ki jo bo skupaj z nami postavila spet na noge.. pri 2 mesecih, ko bi se morala igrati s sorojenci v leglu pri mami, se ona bori za življenje ?.
Ah, res je krasna ta svoboda, ki je poskrbela, da tale mucka nikoli ne bo vidlela sveta, ne bo videla roke, ki jo boža, roke, ki jo hrani, osebe, ki jo bo vzela za svojo in ji bo nudila krasno mačje življenje do konca njenih dni..
Kakšna točno mora biti cena mačje svobode, da se boste nehali zdirati na nas in takšna mucka ne bo nikoli več prišla pod naše okrilje? Je humano, da je izgubila obe očesi? Je humano, da se ji je preko vikenda tako poslabšalo zdravstveno stanje, da je morala na urgenco? Je TO humano? #seenarevicavec #macjasvoboda #slepamucka #BoSplohKdajBolje #KdajBomoPoskrbeliZanje #sterilizirajteinkastrirajtesvoježivali #sterilizacija #kastracija
Uredi